آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد سخنگوی وزارت خارجه: تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان وارد شهر خانکندی جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی: ایران آماده مذاکرات جدید است حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مختلف روسیه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان عازم جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تکرار توهمات ترامپ| لازم باشد با ایرانی‌ها دیدار می‌کنم! عملیات ویژه ارتش اسرائیل در اطراف دمشق و جنوب سوریه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا (۱۳ تیر ۱۴۰۴) مراسم عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد (۱۲تیر۱۴۰۴) گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از خسارات گسترده حملات موشکی ایران روسیه طالبان را به رسمیت شناخت حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به زودی از ایران اخراج می‌شوند رهبر انصارالله یمن: ویرانی مسجدالاقصی خواست صهیونیست‌هاست آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد پزشکیان: تلاش داریم در راستای ارتقای امنیت و سلامت مردم گام برداریم پاسخ عراقچی به خبرسازی جعلی وزارت خارجه آلمان دولت فرانسه برای فعال نکردن مکانیسم ماشه شرط گذاشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) سازمان عفو بین الملل: گرسنگی سلاح اسرائیل علیه مردم غزه است
سرخط خبرها

ذوالنور با انتقاد ار رفتار نمایندگان | هر یک دقیقه وقت مجلس ۱۰۰ میلیون تومان هزینه دارد

  • کد خبر: ۹۴۸۲۷
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
ذوالنور با انتقاد ار رفتار نمایندگان | هر یک دقیقه وقت مجلس ۱۰۰ میلیون تومان هزینه دارد
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تذکر به هیات رئیسه مجلس گفت: امروز رسالت ما سنگین است، هر یک دقیقه وقت مجلس بیش از ۱۰۰ میلیون تومان هزینه معمولی دارد، اگر ابنیه و امکانات و سود و سرمایه را حساب کنیم بیش از این است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود بیان کرد: دهه بصیرت امسال که حسن شروع آن حماسه ۹ دی مردم قهرمان ما بود و حسن ختام آن قیام ۱۹ دی سال ۵۶ مردم شریف قم بود، در بستر بصیرت فاطمی شکل گرفت، مردم عزیز ما با بصیرت فاطمی و جهاد و فرهنگ علوی، ۹ دی ماه ۱۳۸۸ در زمانی که همه استکبار جهانی تمامی بضاعت خود را در حمایت و پشتیبانی از فتنه بسیج کرده بود، با قیام سراسری خود در کشور آخرین میخ را بر تابوت فتنه گران زدند.

وی افزود: مردم در آستانه ۱۹ دی که قیام هوشیارانه مردم قم در مقابل اهانت به امام عزیزمان بود، قرار دارند، حرکت انقلابی که از سال ۴۲ شروع شده بود را تسریع بخشید و خون تازه به این قیام تزریق کرد. مردم شریف تبریز، ارومیه، دزفول، جهرم، ری و بجنورد در بزرگداشت چهلم شهدای این شهرها حرکت را شور خاصی بخشیدند تا در سال ۱۳۵۷ منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در ادامه با بیان اینکه امروز رسالت ما سنگین است، خطاب به نمایندگان و هیات رئیسه، عنوان کرد: هر یک دقیقه وقت مجلس، بیش از ۱۰۰ میلیون تومان هزینه معمولی دارد، اگر ابنیه و امکانات و سود و سرمایه را حساب کنیم بیش از این است و این تریبون ما برای مردم خرج دارد. نماینده مثلا می خواهد راجع به طرح رتبه بندی فرهنگیان صحبت کند فرصتی که برای موافقت و مخالفت دارد را با سلام و درود شروع می کند و مشکلات حوزه انتخابیه خود را تشریح می کند و در آخر نیز موافقت و مخالفت او با طرح رتبه بندی مشخص نمی شود.

ذوالنوری با تاکید بر اینکه این کارها ضمان شرعی دارد، گفت: هیات رئیسه باید مدیریت کند. ما وظیفه داریم و الان بیش از ۷۰۰ طرح و لایحه در مجلس داریم و وقت مجلس را هدر می دهیم و در مقابل خدا مسئولیم. یک نماینده می خواهد صحبت کند از سراسر مجلس راه می افتیم و او را بغل می کنیم، مگر چه اتفاقی افتاده است؟ امروز جلوی بچه دبستانی میکروفون بگیرید از من و شما بهتر سخنرانی می کنند.

وی افزود: هیات رئیسه باید نظم مجلس را حفظ کند. وقت مجلس باید به کارهای مفید بگذرد که ما در پیشگاه ملت و خدای متعال کم نیاوریم و مدیون نباشیم. امروز مردم به این مجلس چشم دوخته اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->